Basistraining Sociaal juridische dienstverlening aan mantelzorgers

  • Locatie: Sparrenheuvel 38, Zeist (gebouw C)
  • Training
  • Gepubliceerd: 25 maart 2019
Datum: 12-09-19 09:30 tot 12-09-19 16:30

De training van 12 september is volgeboekt!!

We gaan op een toegankelijke en overzichtelijke wijze in op de verschillende wetten en regels waarmee mantelzorgers te maken kunnen krijgen. De Wmo, Wlz en de Zvw worden besproken, en ook staan we stil bij mantelzorg en uitkering (AOW, bijstand, WW). Hoe werken de verlofregelingen en de Wet flexibel werken? In deze training behandelen we actuele jurisprudentie en lokale casuïstiek. Na afloop van de training heb je voldoende kennis opgedaan om mantelzorgers inhoudelijk te adviseren en te informeren op sociaal juridisch terrein. Je hebt inzicht in het sociaal juridische speelveld rondom zorg en mantelzorg en bent op de hoogte van de actuele juridische ontwikkelingen.

De training is voor mantelzorgmakelaars en -consulenten die zich verder wil scholen op het gebied van sociaal juridische dienstverlening aan mantelzorgers.

Meer informatie over deze training

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 12 september 2019, van 9:30 - 16:30 uur.
  • Locatie: MantelzorgNL in Zeist
  • Kosten: €270,- per deelnemer (inclusief lunch). Organisaties die met een Basisabonnement zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen 5% korting, heeft jouw organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je 15% korting.

Schrijf je onderaan deze pagina in!

Incompany

Wil je de training 'Basistraining Sociaal juridische dienstverlening aan mantelzorgers' incompany organiseren? Neem contact op.

Aanmelden

Straat & huisnummer
Postcode & plaats