Dag van de Mantelzorg 2017

  • Gepubliceerd: 16 mei 2017

Op vrijdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop MantelzorgNL en heel Nederland mantelzorgers in het zonnetje zet! Welzijnsorganisaties, zorginstellingen, kerken, verenigingen, werkgevers en gemeenten in heel Nederland organiseren iets leuks of inspirerends. Het thema is net als vorig jaar ‘Mantelzorg doe je samen’. Een breed thema waarin het waarderen van mantelzorgers centraal staat.


Doet u mee?

U als organisatie speelt een belangrijke rol in het erkennen en waarderen van mantelzorgers. Sluit u dit jaar ook aan bij de Dag van de Mantelzorg 2017? Samen staan wij sterk! Laat u door MantelzorgNL inspireren wat u kunt doen op 10 november. MantelzorgNL houdt u graag op de hoogte en voorziet u van materialen in de speciale nieuwsbrief Dag van de Mantelzorg.

Magazine Mantelzorger

Het magazine Mantelzorger verschijnt half oktober en heeft hetzelfde thema als de Dag van de Mantelzorg ‘Mantelzorg doe je samen’. Het is een magazine met onmisbare informatie, inspiratie en achtergronden van en voor mantelzorgers. Op de Dag van de Mantelzorg verspreiden veel organisaties het magazine in hun regio.

Meer informatie