Focusgroep 'Mantelzorgen in balans'

  • Gepubliceerd: 26 april 2016
Datum: 11-05-16 09:30 tot 11-05-16 13:00

MantelzorgNL is de vereniging van, voor en door mantelzorgers. Als de spreekbuis van mantelzorgers vertaalt MantelzorgNL signalen en ervaringen, zodat relevante partijen hun diensten en beleid (beter) kunnen afstemmen op uw wensen en behoeften. MantelzorgNL ontwikkelt zelf ook producten en diensten (ter ondersteuning) voor mantelzorgers. Om zoveel mogelijk signalen en behoeften van mantelzorgers in kaart te brengen, organiseert MantelzorgNL in 2016 vijf focusgroepen met mantelzorgers. 

Eerste focusgroep: 'Mantelzorgen in balans'

Het thema van de eerste focusgroep op 11 mei is “mantelzorgen in balans”, oftewel mentale veerkracht. 

Er zijn ontzettend veel middelen, activiteiten en producten om mantelzorgers mentaal in balans te krijgen of behouden. Maar sluiten deze ook aan bij de vragen die u heeft? Vindt u deze op tijd? Is de behoefte aan ondersteuning anders in de verschillende fases van het mantelzorgen? Wat kan MantelzorgNL ontwikkelen om de mentale veerkracht van mantelzorgers te versterken? Deze en andere vragen willen we met mantelzorgers bespreken.

Wanneer: woensdagochtend 11 mei van 9.30 tot 13.00 uur

Waar: gebouw Rhijnhaeghe, Bunnik

Programma:  U bent vanaf half 10 welkom. We starten om 10.00 uur met de focusgroep tot 12.00 uur. Hierna hebben we nog een lunch voor u. Omstreeks 13.00 uur zijn we dan klaar.

Aanmelden

Aanmelden voor deze focusgroep is niet meer mogelijk. Wel nodigen we u graag uit voor een van de andere vier focusgroepen. Deze gaan over verschillende thema's en vinden plaats in verschillende regio's. Ga naar het nieuwsbericht voor meer informatie of geef gelijk uw interesse door via dit aanmeldformulier.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Moniek Lommen via e-mail m.lommen@mantelzorg.nl of via telefoonnummer 06-20 34 78 59