Focusgroep 'Samenwerken met zorgprofessionals'

  • Locatie: Tilburg
  • Gepubliceerd: 8 november 2016
Datum: 08-12-16 12:30 tot 08-12-16 16:00

MantelzorgNL is de vereniging van, voor en door mantelzorgers. Als de spreekbuis van mantelzorgers vertaalt MantelzorgNL signalen en ervaringen, zodat relevante partijen hun diensten en beleid (beter) kunnen afstemmen op uw wensen en behoeften. MantelzorgNL ontwikkelt zelf ook producten en diensten (ter ondersteuning) voor mantelzorgers. Om zoveel mogelijk signalen en behoeften van mantelzorgers in kaart te brengen, organiseert MantelzorgNL in 2016 vijf focusgroepen met mantelzorgers. 

Focusgroep 8 december: Samenwerken met zorgprofessionals

Als mantelzorger hebt u te maken met diverse zorgverleners van uw naaste. U bent een expert als het gaat om de zorg voor uw naaste en daarom is goede samenwerking belangrijk. Maar zorgprofessionals kunnen ú óók ondersteunen en doorverwijzen.
Wat is uw ervaring met het samenwerken met zorgprofessionals? Welke knelpunten ervaart u en wat gaat er juist goed? Welke tips zou u geven aan andere mantelzorgers? Wat zou MantelzorgNL kunnen doen om u en andere mantelzorgers hierin te ondersteunen? 

Deze, en andere vragen willen wij graag aan de focusgroep voorleggen. Uw ervaringen zijn belangrijk voor MantelzorgNL bij het verspreiden en ontwikkelen van kennis en materialen over én vóór mantelzorgers. 

Wanneer: donderdagmiddag 8 december van 12.30 tot uiterlijk 16.00 uur (inclusief lunch)

Waar: Tilburg

Programma:  We starten om 12.30 uur met een lunch. Tijdens deze lunch maken we kennis met elkaar. Om 13.15 uur start de focusgroep die 2,5 uur duurt. Rond 15.45 uur sluiten we de bijeenkomst af, zodat u nog voor de spits terug kunt reizen. 

Aanmelden

We hebben nog enkele plaatsen vrij in deze focusgroep. Heeft u interesse hier aan deel te nemen? Neem dan contact op met Inge Goedhart via e-mailadres i.goedhart@mantelzorg.nl en geef gelijk eventuele dieetwensen door. U krijgt dan alle informatie toegezonden.

We organiseren in 2016 vijf focusgroepen met mantelzorgers over verschillende thema's en in verschillende regio's. Ga naar het eerder geplaatste nieuwsbericht voor meer informatie.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Inge Goedhart via e-mail i.goedhart@mantelzorg.nl of via telefoonnummer 030-760 60 24