Oud en nieuw

  • Gepubliceerd: 24 december 2018
  • Yvette

Aan het eind van het jaar kijk je altijd even achterom. Een jaar dat begon met een herstel na een plotselinge ziekenhuisopname van onze dochter vorig jaar vlak voor de kerst. We waren de gehele winter op onze hoede, elk oorpijntje en kuchje werd op de voet gevolgd.

Domper 

De uitslagen waaruit blijkt dat de nierfunctie van onze dochter blijft dalen was een domper. Het vechten voor vergoeding van medicatie waar we weer van geleerd hebben. 

Genieten 

We genoten van de vakanties waar zorg altijd in een koffertje mee gaat. Naar de zo gewenste reis naar Londen hadden we letterlijk een grote zorgkoffer mee. Deze reis kostte de nodige voorbereiding en improvisatie ter plekke maar wat hebben we genoten. 

Een jaar met grijze en mooi gekleurde plaatjes dat omgevlogen is. 

Het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur een jaar waarvan de verwachting is dat het zorgen zal toenemen. Maar ook een jaar waarin weer leuke dingen te verwachten zijn, een vakantie, schoolkamp. 

Heel voorzichtig zetten we de deur op een kier open, welkom 2019. 

Yvette

Yvette is getrouwd en moeder van een dochter (2008) en een zoon (2010). Haar dochter heeft de zeldza... Bekijk profiel en blogs