Top 5 Facebookberichten 2017

 • Gepubliceerd: 22 december 2017

Eind van het jaar is de tijd van de lijstjes. Wat viel op het afgelopen jaar? Welke berichten werden het best gelezen? We stelden een top 5 samen van de meest bekeken Facebookberichten. 

Welke Facebookberichten werden het meest bekeken:

 1. Paul de Leeuw
  Filmpje waarin Paul de Leeuw op de Dag van de Mantelzorg alle mantelzorgers bedankt. Bekijk het filmpje
 2. Gemeente mag hulp door mantelzorger niet afdwingen
  Gemeente mag hulp door een mantelzorger niet afdwingen. Deze voor mantelzorgers belangrijke uitspraak deed de Centrale Raad van Beroep deze week. Zij stelde daarmee gemeente Etten-Leur in het ongelijk, die vond dat een uitwonende dochter onbetaald als mantelzorger het huishouden voor haar moeder kon doen. Bekijk het nieuwsbericht
 3. Wij wensen alle mantelzorgers een fijne dag!

 4. Kringloopwinkel tweedehands hulpmiddelen
  Hulpmiddelen worden niet altijd meer vergoed. En tweedehands hulpmiddelen zijn vaak nog goed te gebruiken. Stichting Zorgkringloop zorgt er daarom voor dat in steeds meer kringloopwinkels tweedehands hulpmiddelen te koop zijn. Een mooi initiatief. Kringloopwinkel.com
 5. Vrijwilligersverzekering
  Wist jij dat je als mantelzorger verzekerd bent via de vrijwilligersverzekering van je gemeente? Zo nee, dan ben je niet de enige. Dit blijkt uit onderzoek.
  Nieuwsbericht

MantelzorgNL is benieuwd wat jij het meest opmerkelijke bericht vond van het afgelopen jaar. Deel dit op onze Facebookpagina.