Train de trainer Sociaal juridische dienstverlening aan mantelzorgers

  • Locatie: Sparrenheuvel 38, Zeist (gebouw C)
  • Training
  • Gepubliceerd: 24 mei 2017
Datum: 11-04-19 09:30 tot 23-04-19 16:30

De wet- en regelgeving rondom mantelzorgers wordt steeds ingewikkelder en de gevolgen van het niet goed kennen van de regels ingrijpender. Dit is het gevolg van grote veranderingen in wet- en regelgeving en de veranderingen binnen de Wmo en de AWBZ. De vragen van mantelzorgers kunnen zowel over hun eigen situatie, als over die van de zorgvrager gaan. In deze train-de trainer word je geschoold in de wet- en regelgeving en je leert hoe deze informatie in de vorm van een workshop aan mantelzorgers op eigen wijze kunt aanbieden, op basis van aangeleverd materiaal

De training Train-de trainer SJD aan mantelzorgers is voor mantelzorgconsulenten die zelf groepen mantelzorgers wil gaan trainen over (financiële) regelingen.

Meer informatie over deze training

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 11 april en dinsdag 23 april 2019 bij MantelzorgNL in Zeist. Deze training duurt van 9:30 - 16:30 uur.
  • Locatie: MantelzorgNL in Zeist.
  • Kosten: € 430,00 per deelnemer (inclusief lunch). Organisaties die met een Basisabonnement zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen 5% korting, heeft jouw organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je 15% korting.

Schrijf je onderaan deze pagina in!

Incompany

Wil je de training train-de trainer SJD aan mantelzorgers incompany organiseren? Neem dan contact op.

Aanmelden

Straat & huisnummer
Postcode & plaats