Uitnodiging inspiratiebijeenkomsten MantelzorgNL

  • Gepubliceerd: 14 april 2016

MantelzorgNL organiseert in mei en juni 3 inspiratiebijeenkomsten in het land. Met een inspirerende inleider en een carrousel van werkvormen willen we met onze lidorganisaties, belangenbehartigers en gemeenten handen en voeten geven aan de 4 V´s van het MantelzorgNL Model informele zorg.  

De termen Vinden, Verlichten, Versterken en Verbinden zijn bekend, maar hoe geef je hier met samenwerkingspartners in je gemeente nu vorm aan?  Met verschillende werkvormen gaan we hiermee aan de slag.

Aansluitend is er een lunch voor alle deelnemers.

Na de lunch licht de directeur van MantelzorgNL, Liesbeth Hoogendijk, de veranderingen binnen MantelzorgNL toe. Dit middagprogramma is alleen bedoeld voor onze leden (lidorganisaties en belangenbehartigers).

Programma

9.30 – 10.00  ontvangst met koffie/thee

10.00 – 10.30 start programma met spreker Karin Bruers

Karin is cabaretière en initiatiefnemer van het Duvelhok. Karin heeft de afgelopen jaren voor haar moeder gezorgd. Tijdens deze periode kwam ze erachter dat de zorg nog erg traditioneel is ingericht en heeft hiervoor vernieuwende projecten opgezet. Op haar eigen inspirerende wijze vertelt Karin hierover.

10.30 -13.00 in groepen uiteen en vorm geven aan de 4 v’s

13.00 -13.30 lunch

13.30 -14.30 bijeenkomst voor MantelzorgNL-leden. 

Liesbeth Hoogendijk, directeur MantelzorgNL vertelt over de koerswijzigingen van MantelzorgNL. Na een korte toelichting, is er ruimte voor vragen.

Data en locaties

De inspiratiebijeenkomsten vinden plaats op de volgende  locaties:

Maandag 23 mei 
Seats2meet Utrecht CS
Moreelsepark 65, Utrecht
Website locatie

Dinsdag 31 mei 
Nieuwe buitensociëteit 
Stationsplein 1, Zwolle
Website locatie

Maandag 6 juni 
Duvelhok
St. Josephstraat 133, Tilburg
Website locatie

Aanmelden

We zien u graag op een van deze bijeenkomsten. Het programma is op alle locaties identiek en deelname is kosteloos. U kunt kiezen voor de datum en locatie die u het beste uitkomt in uw agenda. U kunt zich aanmelden via dit inschrijfformulier.

Meer info

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Moniek Lommen via e-mail m.lommen@mantelzorg.nl of via telefoonnummer 06-20 34 78 59