Verzamel mooie momenten: Dag van de Mantelzorg

  • Gepubliceerd: 29 juni 2017

MantelzorgNL is, waarschijnlijk net als u, druk met de voorbereidingen van de Dag van de Mantelzorg op vrijdag 10 november. 

Doel is om op deze dag mantelzorg extra onder de aandacht te brengen en mantelzorgers in het zonnetje te zetten! Mantelzorg doen we samen en samen staan we sterk om de mantelzorgers zich gewaardeerd te laten voelen. 

De mooie momenten

87% van de mantelzorgers geeft aan te genieten van de mooie momenten in het zorgen voor hun naaste. De Dag van de Mantelzorg is wat ons betreft een uitgelezen kans om deze momenten te verzamelen en met elkaar te delen. 

Ook zullen wij de dag zelf, op een centrale locatie in Nederland, een mooi moment rondom mantelzorg organiseren. 

Laat u zien, doe mee!

U als organisatie speelt een belangrijke rol om de mantelzorgers in uw regio in het zonnetje te zetten op 10 november. Uiteraard verzamelen we ook dit jaar weer alle lokale initiatieven op de website in een activiteiten overzicht. U kunt dit straks zelf plaatsen op de website. 

Wij hopen u ook dit jaar weer te inspireren via onze speciale website en nieuwsbrieven. Natuurlijk voorzien we u binnenkort ook weer van communicatiemateriaal die naar eigen wens aangepast kan worden en voorzien van eigen logo’s. Medio juli informeren wij u hierover via onze nieuwsbrief. 

Sluit u dit jaar ook aan bij de Dag van de Mantelzorg 2017? Samen staan wij sterk! 

• Schrijf u in voor de nieuwsbrief Dag van de Mantelzorg 2017. 

Magazine Mantelzorger

Het magazine Mantelzorger verschijnt half oktober. ‘Mantelzorg doe je samen’ is ook dan het thema met de nadruk op de mooie momenten van mantelzorg. Op de Dag van de Mantelzorg verspreiden veel organisaties het magazine in hun regio.

• Bestel deze editie nu online via de webshop.