Ten einde raad

  • angelique Boers op 11 sep. 2015
  • Aantal reacties: 2
  • Laatste reactie: 14 sep. 2015
Ik, moeder van 4 kinderen die allemaal anders ontwikkelen. Onze oudste zoon heeft autisme, dcd, angststoornissen ,onze zoon van 14 is heeft klassiek autisme met een hoog intelligent ,onze hekken sluiters zijn onze twee dochters van 10 jaar beide verstandelijk beperkt (ze functioneren zo tussen de twee en de vijf jaar) een van de meisjes heeft ook een motorische ontwikkelingsstoornis .De zorg voor ons gezin is complex en heel zwaar. Mijn man werkt als vrachtwagenchauffeur en ik heb de zorg voor de kinderen. Ik heb altijd gewerkt in een verpleeghuis tot ik een ernstige burn out kreeg en na twee jaar ziek zijn besloot ik mijn werk op te geven. Ons leven is overleven ,ik geef zorg 365 dagen per jaar ,24 uur bereikbaar en inzetbaar. Hulp uit onze omgeving is weg, onbegrip en het niet meer aan kunnen zijn de redenen.
Aan ons wordt niks gevraagd of we het aan kunnen en soms weet ik het ook niet meer. We hebben heel veel hulpverlening rond ons maar het vele regel werk/afspraken en dergelijke breekt ons op ook financieel is het enorm zwaar( geen Vakantie ,even samen weg)
Wij voelen ons in de steek gelaten.....en soms radeloos.
Ik hoop op een case manager ,iemand die met je meedenkt...maar waar vindt je die ?? gemeente-cce-jeugdzorg en nog meer instanties hebben zich al over onze zorgen gebogen, de conclusie complex...en verder komen ze niet .
Wij als ouders/mantelzorgers gaan door ...opgeven nooit.

Reacties (2)

Plaats een reactie

Reageer op de vraag van angelique Boers.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd