Sollicitatie-vrijstelling

  • H. Janssen op 14 jan. 2016
  • Aantal reacties: 1
  • Laatste reactie: 15 jan. 2016
Nijmegen, 2000 jaar stad
===========================
Geachte lezers. Ik heb een bovenwettelijke O&O maatregel. Ik kan niet bij KPMG( de uitvoerder) vrijstelling aanvragen voor vrijstelling van sollicitatie vrijstelling, maar bij mijn voormalige werkgever. Ik had al een keer via hun een vrijstelling voor 1/2 jaar gehad. Nu willen ze niet meer mee werken. Ik moet blijven solliciteren. Ik ben 59 jaar en verricht mantelzorg 3 tot 5 dagdelen bij mij zus en bij mijn moeder van 101 jaar en daarnaast de zorg voor mijn autistische zoon van 29j.
Ik doe het gelukkig niet alleen. Met zo'n CV maak je weinig kans om nog een baan te krijgen.
De vraag is als werkende kun je afspraak maken, maar als werkloze ben je dus aan de goed wil van een oud werkgever over geleverd. WIE HEEFT HIER EEN OPLOSSING VOOR ??

2) Tot 2 jaar terug woonde mijn zoon bij mij. ik werd gestraft door vermindering van Huurtoelage. Bij mijn bezwaar had ik alles ingeleverd, maar op het formulier waarom hij zorg nodig heeft ontbrak een bepaald cijfertje, waardoor ik een lagere Huurtoelage kreeg.
Hij woon nu apart. Hij en ik krijgen nu Huurtoelage waar we recht op hebben. Wie is nu duurder uit? KAN IK DE TERUG GESTORTE HUURTOELAGE NOG TERUG KRIJGEN ?????
--------------------------
Tot zover en de fijne groeten H. Janssen
================================
Verslingerd aan Nijmegen
===================

Reacties (1)

Plaats een reactie

Reageer op de vraag van H. Janssen.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd