Wil jij  de Wegwijzer Mantelzorg onder de aandacht brengen op je eigen website? Dat kan. Daarvoor hebben we onderstaande banners en teksten ontwikkeld:

Banner Wegwijzer Mantelzorg

Download banner 300 x 250 gif


Download banner 120 x 60 gif


Link de banner naar mantelzorg.nl/wegwijzer.

Tekstvoorstel bij verwijzing

In Nederland zorgen 4,4 miljoen mensen voor een naaste die extra zorg nodig heeft. Als partner, familie, vriend(in) of buur. Dit zorgen voor elkaar is onmisbaar in onze samenleving. Dit wordt ook wel mantelzorg genoemd.

Via mantelzorg.nl/wegwijzer kun je de Wegwijzer Mantelzorg vinden, waarin je antwoord krijgt op mogelijk de eerste vragen die je hebt rond mantelzorg. Zoals: Waar kan ik terecht voor steun? Waar vraag ik zorg aan? Hoe zorg ik goed voor mezelf?


Teksten bij verwijzing naar mantelzorg.nl 

Kort: 

MantelzorgNL is de landelijke vereniging voor iedereen die zorgt voor een ander. Bij MantelzorgNL kunnen mantelzorgers terecht voor informatie, advies en steun. En MantelzorgNL komt op voor hun belangen.  

Lang: 

MantelzorgNL is de landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die belangeloos zorgt voor een naaste. Wij zetten ons met hart en hoofd in voor alle mantelzorgers in Nederland en behartigen hun belangen. MantelzorgNL is de spin in het web die mensen en organisaties aan elkaar verbindt. Samen met 300 aangesloten organisaties biedt MantelzorgNL informatie, advies en steun aan mantelzorgers.