Marleen Dewulf- Veringa

Woonplaats: Maurik

Slogan: Vanuit ervaring, nu meer verdieping

Motivatie

Met mijn 43 jaar en ruim 20 jaar mantelzorgen vind ik mijzelf voldoende ervaringsdeskundige in de praktijk. Graag zou ik wat meer verdieping willen en ben ik geĆÆnteresseerd in de vraagstukken waar Mantelzorg.nl voor staat.

Als medewerker bij een gemeentelijke organisatie houd ik mij bezig met administratieve & financiƫle taken, maar ook daarin heb ik te maken met het beleid en de strategie van de overheid.

Het lijkt me een mooie ervaring om me in te zetten als lid van de Ledenraad en zo een bijdrage te kunnen leveren aan onderwerpen waar mantelzorgers mee te maken kunnen krijgen. Een mooi voorbeeld is de ergernis die ik zelf heb ervaren bij een verhuizing in 2019; is alle zorg goed geregeld in je oude gemeente; kun je weer opnieuw beginnen in de nieuwe woonplaats. Dergelijke zaken zouden veel makkelijker moeten zijn en daar kan MantelzorgNL m.i. aan bijdragen. Zodat de mantelzorger zijn tijd en energie aan de belangrijkste zaken kan besteden i.p.v. aan alle rompslomp.

Ik ben een doorzetter, kom graag op voor een ander, oordeel niet te snel en wens voor iedereen dat hij/zij wat kan bijdragen aan de maatschappij.