Samen sterker

Als lid kunt u uw boodschap versterken door ons logo toe te voegen. Bij het inzetten van communicatiemiddelen zoals folders, presentaties, website, nieuwsbrieven, filmpjes etc. mag u naar de buitenwereld aangeven dat u aangesloten bent bij MantelzorgNL. Zo weet de buitenwereld dat uw organisatie deel uitmaakt van het landelijk MantelzorgNL netwerk. Dit mag met het beeldmerk van MantelzorgNL maar ook in tekst. Op deze pagina kunt u het MantelzorgNL logo downloaden en staan er voorbeelden.

Gebruik van logo

Het beeldmerk van MantelzorgNL bestaat uit een gestyleerde afbeelding van een omarming in combinatie met het woord MantelzorgNL en een underline. Dit is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is essentieel dat de underline leesbaar is. Het logo moet daarom minimaal 24 mm breed zijn. Zoals met elk logo is de opzet en verhouding heel specifiek. Dit houdt in dat het logo niet aangepast mag worden.

Varianten MantelzorgNL logo

Wilt u het MantelzorgNL logo plaatsen op een witte achtergrond, gebruik dan dit logo:Download MantelzorgNL logo RGB (digitaal gebruik)
Download MantelzorgNL logo CMYK (drukwerk)


Plaatst u het MantelzorgNL logo op een fotoachtergrond of gekleurde achtergrond,gebruik dan een van de onderstaande varianten:

Deze variant mag u bovenaan een uiting plaatsen

Download MantelzorgNL logo hoek rechts onder
Deze variant mag u onderaan een uiting plaatsen

Download MantelzorgNL logo hoek rechts boven


Voorbeelden


MantelzorgNL in tekst

U kunt ook in tekst benoemen dat u bent aangesloten bij MantelzorgNL. Bijvoorbeeld: aangesloten bij MantelzorgNL, Landelijke Vereniging voor Mantelzorgers.


Beeldenbank

Lidorganisaties mogen gebruik maken van de foto's en afbeeldingen in de Beeldenbank van MantelzorgNL. Voor toegang tot deze beeldenbank en de handleiding voor gebruik, kunt u een e-mail sturen aan info@mantelzorg.nl