Vind jij ook dat mantelzorg in Nederland nog beter op de kaart gezet mag worden? Sta jij op vrijwillige basis klaar om een bijdrage te leveren aan dit mooie doel? Dan pas jij bij MantelzorgNL. Kom je ons vrijwilligersteam versterken?

Op dit moment leveren vrijwilligers bij ons een bijdrage als:

Wat kun je verwachten als je vrijwilliger bij MantelzorgNL wordt?

  1. Samen verandering mogelijk maken in de mantelzorg. 
  2. De mogelijkheid om competenties bij jezelf te ontwikkelen door interne begeleiding en een uitgebreid trainingsaanbod.
  3. Een podium om je kennis en eventuele eigen ervaringen te delen.
  4. Waardering van je toehoorders (en van je teamgenoten).
  5. Goede begeleiding, ondersteuning en waardering van MantelzorgNL.

Wat biedt MantelzorgNL jou?

  • Scholing en trainingen.
  • Een introductiebijeenkomst of persoonlijke begeleiding op de werkplek. Zo maak je kennis met MantelzorgNL, haar medewerkers en activiteiten.
  • Deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht. De coördinator vrijwillige inzet zorgt voor een goed inwerkprogramma, begeleidt vrijwilligers en geeft hulp en ondersteuning bij de uitvoering van het werk. Er zijn tussentijdse evaluaties.
  • Goede werksfeer en prettige werkomstandigheden in een betrokken team.
  • Erkenning- en waarderingsbeleid door middel van o.a. tussentijdse evaluaties, een uitje met de vrijwilligers en bijeenkomsten specifiek voor de vrijwilligers?

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven van vrijwilligersvacatures van MantelzorgNL? Abonneer je dan op onze digitale nieuwsbrief Mantelzorg Actueel. Heb je zelf een idee of suggestie? Dan horen wij graag van je! Je kunt je reactie sturen aan Michèle van Vuuren, m.vanvuuren@mantelzorg.nl.

Meer weten?

Michèle van Vuuren Coördinator vrijwillige inzet 030-7606037

Meer informatie en ondersteunend materiaal

 

‘Mantelzorgen doe ik met liefde maar het was geen bewuste keuze’

Roelie van Guldener