Jij zorgt voor een naaste. MantelzorgNL zorgt voor jou!

Als lid van MantelzorgNL heb je uiteraard een streepje voor! Zo krijg je speciale en nuttige informatie direct thuis gestuurd, profiteer je van kortingen op producten in onze webshop en staan onze juridische adviseurs voor je klaar. 

Terwijl jij zorgt voor een ander, zorgt MantelzorgNL voor jou! Met steun advies en een luisterend oor. Word dus nu lid!  

Nu het Zakboek Financiën t.w.v. € 6,49 gratis bij je lidmaatschap!

Je geniet van de vele voordelen van het lidmaatschap voor maar € 23,00 per jaar. Hieronder lees je uitgebreid over deze voordelen. 

Uitgelicht

Informatie en persoonlijk advies

Met al je vragen over mantelzorg kun je bij MantelzorgNL terecht. De Mantelzorglijn en juridisch adviseurs zijn er voor je. Daarnaast ontvang je informatie specials en magazine de Mantelzorger.

Informatie en persoonlijk advies

Voordeel op diensten en producten

Als lid van MantelzorgNL krijg je korting op interessante producten en diensten voor mantelzorgers, zoals het Zakboek Financiën.

Voordeel op diensten en producten

Landelijke en lokale belangenbehartiging

Of het nu gaat om waardering of ondersteuning, MantelzorgNL behartigt je belangen bij de rijksoverheid en gemeente. Zodat je stem wordt gehoord.

Belangenbehartiging

Wil je profiteren van deze voordelen?

Word dan nu lid voor nog geen € 2,00 per maand!

MantelzorgNL is een ondernemende landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die zorgt voor een ander. Als familielid, buur, vriend of ‘gewoon’ uit solidariteit of liefde. Wij zetten ons in voor alle mantelzorgers in Nederland en behartigen hun belangen. Samen met 350 aangesloten organisaties bieden we informatie, advies en steun aan mantelzorgers.

Heb je vragen over het lidmaatschap? Bel dan met onze ledenservice:  030 - 659 22 23 of mail ledenservice@mantelzorg.nl. Of kijk op de pagina veelgestelde vragen lidmaaschap.