Als lid van MantelzorgNL geniet u van kortingen op de volgende diensten en producten:

Uitgelicht

ePGB voor een zorgeloze pgb-administratie

Houd je de persoonsgebonden budget (pgb) administratie bij? En vind je dat een hele klus? Dan is ePGB misschien iets voor jou. Met ePGB houd je eenvoudig online de pgb-administratie bij. Leden van MantelzorgNL krijgen 10% korting.

ePGB

Korting op de maaltijden van apetito

Heb je een keer geen zin om te koken, bestel dan nu met korting je maaltijd bij apetito. Leden van MantelzorgNL krijgen 10 % korting. apetito bezorgt de maaltijd aan huis.

Maaltijden van apetito

Korting op diabeteshulpmiddelen

Nu tijdelijk 15% korting op alle diabeteshulpmiddelen van alle grote merken op diabetesmagazijn.nl. Deze actie geldt tot 31 januari 2020.

Bestel met korting

Uitgelicht

Meer in balans met Coachfriend Mantelzorg

Hoe goed kun je de zorg voor je naaste combineren met tijd voor jezelf, werk, vrienden en familie? Wil je meer in balans zijn? Dan is Coachfriend Mantelzorg voor jou interessant. Gratis voor leden.

Coachfriend Mantelzorg

Profiteer van een lage zorgpremie

Je profiteert als mantelzorger van een aantrekkelijke lage zorgpremie bij Menzis. In de aanvullende pakketten 2 en 3 krijg je vergoeding voor vervangende zorg en mantelzorgcursussen.

Lage zorgpremie

Korting op verbandmiddelen en accessoires

Op verbandmagazijn.nl vind je verbandmiddelen en accessoires van merken zoals TENA, Attends, Hansaplast, Betadine, BSN Medical en bijvoorbeeld S&N. Nu tijdelijk met 15% korting.

Bestel met korting

Uitgelicht

De Mantelzorg reis- en annuleringsverzekering

Exclusief voor MantelzorgNL-leden: vakantieverzekeringen afgestemd op de behoeften van de mantelzorger! Heerlijk vakantie. Er even tussenuit. Juist voor jou als mantelzorger is dat belangrijk. Met de Mantelzorg Reis- en Annuleringsverzekering kun je met een gerust hart op vakantie!

Reis- en annuleringsverzekering

Korting op informatieproducten van MantelzorgNL

Als lid van MantelzorgNL krijg je veel informatie via onder andere de maandelijkse nieuwsbrief en Specials over specifieke onderwerpen. Ook zijn diverse producten met korting beschikbaar.

Bestel het boekje