Het MantelzorgNL Testpanel is op zoek naar mantelzorgers die graag nieuwe producten willen uitproberen. Wij zijn benieuwd wat je ervan vindt: voldoen bijvoorbeeld het gebruiksgemak en de prestaties aan je wensen?

Productomschrijving AlleenThuis:

AlleenThuis monitort op een simpele, unieke manier of iemand gezond is opgestaan en ’s avonds weer is gaan slapen, met volledig behoud van privacy.Het systeem bestaat uit een sensor die onder het bed geplaatst wordt en een adapter die in het stopcontact gaat. Er is geen WiFi nodig en ook geen smartphone. De installatie duurt minder dan 2 minuten en kan door iedereen uitgevoerd worden. Er wordt ook een alarmknop meegeleverd zodat er direct gealarmeerd kan worden wanneer nodig.

De mantelzorger kan een aantal zaken instellen met betrekking tot het slaapgedrag. Als er afwijkingen zijn worden er per sms en/of email meldingen verzonden aan de mantelzorger en/of familie (maximaal 5 personen in te stellen). Die kunnen vervolgens zelf bepalen welke actie er nodig is.

Kijk voor meer informatie op www.alleenthuis.nl.

Wil jij AlleenThuis testen?

Wil jij dit product uitproberen, meld je dan nu aan voor het MantelzorgNL Testpanel: we zijn op zoek naar 10 mantelzorgers die aan de slag willen met het systeem van AlleenThuis. Vermeld uitgebreid waarom jij graag AlleenThuis wilt testen. Hoe uitgebreider en serieuzer je motivatie, hoe grotere kans je maakt om te worden geselecteerd

Wat krijg jij voor het testen?

Als dank voor je bevindingen mag je het product na afloop nog eens twee maanden gratis gebruiken. In totaal heb je het 4 maanden gratis tot je beschikking. Daarna heb je de keuze om het product terug te sturen of een abonnement af te nemen (abonnement basis set kost € 29,- per maand, of de set inclusief de alarmknop € 32,50 per maand).  

Hoe werkt het?

Vul nu onderstaand formulier in en motiveer waarom jij de aangewezen persoon bent om AlleenThuis uit te proberen. Vervolgens worden de testers geselecteerd, waarna de leverancier contact met je opneemt, je test het product en schrijft je bevindingen op. De bevindingen worden door de leverancier anoniem verwerkt; zonder jouw toestemming wordt jouw naam of je persoonlijke gegevens nooit openbaar gemaakt.

Als tester mag je het product na afloop nog eens twee maanden gratis gebruiken, indien je aan de Deelnemersvoorwaarden voldoet.

Heb je nog vragen? Lees hier de Vragen en Antwoorden

Het MantelzorgNL Testpanel is een activiteit van Stichting MantelzorgNL.