MantelzorgNL en Menzis vinden het beiden belangrijk dat mantelzorgers en vrijwilligers meer aandacht krijgen. Daarom werken we sinds 2009 samen. Daarnaast hebben MantelzorgNL en Menzis afspraken gemaakt over voordelen voor u als mantelzorger. U profiteert als mantelzorger van: 

  • 5% korting op de Basisverzekering (m.u.v. Menzis Basis Voordelig)
  • 7% korting op de aanvullende (tandarts)verzekeringen (m.u.v. Menzis Basis Voordelig). 
  • Extra vergoedingen in de aanvullende pakketten ExtraVerzorgd 2 en ExtraVerzorgd 3 voor mantelzorgersarrangementen, vervangende mantelzorg en mantelzorgcursussen. 

Daarom kiest u Menzis: 

  • Menzis is een coöperatie zonder winstoogmerk;
  • Iedereen is welkom: we selecteren niet op gezondheid of leeftijd;
  • U kunt terecht in elk ziekenhuis en kiest zelf uw huisarts en tandarts;
  • Goede zorg vinden die bij u past? We adviseren u persoonlijk.

Vraag uw verzekering aan

Kijk voor alle voordelen op menzis.nl/MantelzorgNL. Of bel de Menzis OverstapCoach via 088 - 222 49 00. Als wij uw aanvraag vóór 1 januari 2017 ontvangen, zeggen wij uw huidige verzekering voor u op. 

Mantelzorgservice

Als mantelzorger wilt u goed voor de ander zorgen. Dat kan soms best ingewikkeld zijn. Wat voor regelingen zijn er? Hoe houdt u uw administratie op orde? Hoe combineert u werk met uw mantelzorgtaken en zijn er vergoedingen waar u als mantelzorger gebruik van kunt maken? Antwoord op deze vragen en hulp bij andere praktische zaken, krijgt u van de Menzis Zorgadviseur. Kijk voor meer informatie op menzis.nl/mantelzorg.

Gezonder en fitter met Menzis SamenGezond

Menzis SamenGezond is een online gezondheidsprogramma met bijbehorende app. Een gezond steuntje in de rug dat jou helpt om het maximale uit je leven te kunnen halen. Met een online coach, tips, blogs en uitdagingen. Ook als je gezondheid even niet meezit. Aanmelden voor Menzis SamenGezond.