Muzikale opkikker voor mantelzorgers

Het Koninklijk Concertgebouw, Zorgverzekeraar Menzis en MantelzorgNL zijn per 1 januari 2016 een bijzonder project gestart. Niet-verkochte plaatsen van Het Zondagochtend Concert in Het Concertgebouw worden vanaf dat moment deels ter beschikking gesteld aan leden van MantelzorgNL, de landelijke vereniging voor mantelzorgers. Dat betekent dat mantelzorgers geregeld gratis kunnen genieten van klassieke muziek.

Iedere zondag vindt van 11.00 uur tot 12.00 uur Het Zondagochtend Concert plaats, een samenwerking tussen Het Concertgebouw en AVROTROS. Menzis is sinds 2007 de exclusieve sponsor. Menzis vindt, naast de gezondheid, het welzijn van mensen heel belangrijk. Klassieke muziek levert daar een bijdrage aan.

De afgelopen seizoenen hebben Menzis en MantelzorgNL meerdere keren mantelzorgers laten genieten van een concert.

Zin om een keer te gaan?
Leden van MantelzorgNL komen door dit formulier in te vullen op een lijst, die MantelzorgNL inzet als er kaarten over zijn. Op = op. Wie al eens is geweest en nog een keer wil, komt weer onderaan de lijst.

“Ik vind dit een prachtig initiatief van Menzis en het Concertgebouw. MantelzorgNL verleent graag medewerking om mantelzorgers met vrijkaarten voor een zondagochtendconcert te waarderen. Een concert bijwonen is een mooie manier om even op adem te komen en iets voor jezelf te doen. MantelzorgNL staat voor zorgen op eigen wijze. Daar hoort ook ontspanning bij.” Liesbeth Hoogendijk, directeur MantelzorgNL