Uitgelicht

Actualiteit en informatie

Met een abonnement van van MantelzorgNL ben je op de hoogte van de actuele informatie rond mantelzorg.

Actualiteit en informatie

Kennis (delen)

Netwerken en informatie delen, zodat je van elkaars ervaring en expertise kunt leren en profiteren. MantelzorgNL biedt de volgende mogelijkheden.

Kennis delen

Advies en ondersteuning

Heeft u een vraag of advies nodig? Onze adviseurs, juridisch adviseurs en medewerkers van de Mantelzorglijn staan voor u klaar.

Advies en ondersteuning

Uitgelicht

Scholing en training

Vergroot je kennis met de trainingen van de MantelzorgNL Academie. MantelzorgNL ontwikkelde een gevarieerd en actueel aanbod.

Scholing en training

Lobby en vertegenwoordiging

MantelzorgNL is gesprekspartner voor de overheid op landelijk en regionaal niveau. Wij vertegenwoordigen alle mantelzorgers en organisaties die zich sterk maken voor mantelzorgers.

Lobby en vertegenwoordiging

Wil je profiteren van deze voordelen?

Wil je de laatste ontwikkelingen rond mantelzorg volgen en succesverhalen uit het land ontvangen? Neem dan een abonnement van MantelzorgNL. Je kunt kiezen uit een praktisch abonnement speciaal voor organisaties die mantelzorgers ondersteunen of een beleidsmatig abonnement voor gemeenten en werkgevers.


Naast een Basis Abonnement kun je kiezen voor een Aanvullend Abonnement met veel extra's zoals gratis kennisbijeenkomsten, hoge korting op trainingen en advies op maat.

Meer weten over de abonnementen?