Voor coördinatoren en trainers binnen de formele en informele zorg, die effectief willen leren omgaan met gedrag van anderen dat zij als lastig of uitdagend ervaren.

Inhoud

Wat iemand als ingewikkeld of uitdagend ervaart is heel persoonlijk. Tijdens deze training gaan we hier nader op in, geven we concrete tips en reiken we concrete handvatten aan over hoe je hiermee kunt omgaan. Er wordt uitgebreid gereflecteerd op eigen gedrag in lastige situaties. Ook staan we stil bij het contact met ‘lastige collega’s. We doen dit met humor, diepgang en inspirerende oefeningen, vanuit de persoonlijke vragen en werkthema’s van deelnemers.

 Mantelzorgconsulent: “Het was handig dat ik mijn eigen situaties in kon brengen. En het was leuk om te merken dat ik niet de enige ben die soms last heeft van collega’s op het werk.”

Praktisch

  • Deelnemers: 8 – 12 deelnemers per groep
  • Studieduur: Een dag
  • Studiebelasting: 8 uur

Incompany

Wil je de train de trainer incompany organiseren? Neem contact met ons op.

Kosten

Kosten om deze training incompany te organiseren zijn € 1.750,-, exclusief reiskosten en reistijd. Organisaties die zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen korting op de deelnamekosten. Met een Basisabonnement ontvang je 5% korting. Heeft je organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je maar liefst 15% korting.

Deze training wordt BTW-vrij aangeboden, omdat deze is goedgekeurd door CRKBO en derhalve voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Heb je te weinig collega's die deze training willen volgen? Laat het ons via dit formulier weten.

Meer weten?

Academie (030) 7 60 60 25