Voor aankomende trainers of coördinatoren met trainerstaken.

Wat leer je?

Tijdens deze tweedaagse training leer je de basisvaardigheden die nodig zijn om als trainer/coach aan de slag te gaan met (gedrags-)ontwikkeling van mensen. Je leert hoe je mantelzorgers, vrijwilligers en/of collega’s kunt  helpen om hun kwaliteiten en competenties te ontwikkelen en te versterken. Verder gaan we in op thema’s die aansluiten bij de ontwikkelvragen van deelnemers, bijvoorbeeld hoe ga je om met weerstandsgedrag van deelnemers, hoe creëer je een positief leerklimaat en welke inspirerende werkvormen kun je inzetten.


“Prettige afwisseling tussen theorie en praktijk oefeningen, voldoende ruimte voor interactie, was fijn”

Praktisch

Deelnemers: 8 - 12 deelnemers
Trainingsduur: twee dagen
Studiebelasting: 20 uur

Locatie: MantelzorgNL in Zeist (wordt in 2020 georganiseerd)

Kosten

Deelname aan deze training kost € 500,00 per deelnemer (inclusief lunch). Organisaties die zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen korting op de deelnamekosten. Met een Basisabonnement ontvang je 5% korting. Heeft je organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je maar liefst 15% korting.

Deelnemers ontvangen tevens de trainersmap 'Basiscursus voor vrijwilligers' t.w.v. € 42,35.

Deze training wordt BTW-vrij aangeboden, omdat deze is goedgekeurd door CRKBO en derhalve voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Incompany

Wil je de training 'Train de trainer Algemene coaching vaardigheden' incompany organiseren. Neem contact met ons op.


Meer weten?

Academie (030) 7 60 60 25