Voor mantelzorgconsulenten die zelf groepen mantelzorgers wil gaan trainen over (financiële) regelingen.

Wat leer je?

De wet- en regelgeving rondom mantelzorgers wordt steeds ingewikkelder en de gevolgen van het niet goed kennen van de regels ingrijpender. Dit is het gevolg van grote veranderingen in wet- en regelgeving en de veranderingen binnen de Wmo en de AWBZ. De vragen van mantelzorgers kunnen zowel over hun eigen situatie, als over die van de zorgvrager gaan. In deze train-de trainer word je geschoold in de wet- en regelgeving en je leert hoe deze informatie in de vorm van een workshop aan mantelzorgers op eigen wijze kunt aanbieden, op basis van aangeleverd materiaal.

Praktisch

  • Deelnemers: 6 - 12 deelnemers 
  • Trainingsduur: Twee dagen
  • Studiebelasting: 20 uur
  • Locatie: MantelzorgNL in Zeist

Incompany

Wil je de train de trainer incompany organiseren? Neem contact met ons op.

Kosten: 

Kosten om deze training incompany te organiseren zijn € 3.400,-, exclusief reiskosten en reistijd. Organisaties die zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen korting op de deelnamekosten. Met een Basisabonnement ontvang je 5% korting. Heeft je organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je maar liefst 15% korting.

Deze training wordt BTW-vrij aangeboden, omdat deze is goedgekeurd door CRKBO en derhalve voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Heb je te weinig collega's die deze training willen volgen? Laat het ons via dit formulier weten.


Let op: Heb je onlangs de Basistraining SJD gevolgd? Dan kun je volstaan met één trainingsdag.

Meer weten?

Academie (030) 7 60 60 25