Leidinggevenden en professionals die hun gespreksvaardigheden willen verdiepen.

Inhoud

Tijdens deze tweedaagse training versterk je je gesprekvaardigheden. We werken met praktische oefeningen en theorie. Hoe steun en inspireer je  mensen nu echt! En hoe daag je mensen uit om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen ontwikkeling. Of dat nu collega’s zijn, vrijwilligers of cliënten. Wanneer luister je vooral? En wanneer pak je juist door? We oefenen met elkaar en werken met casuïstiek. Je krijgt krachtige coaching tools aangereikt die je kunt toepassen in allerlei soorten 1-op-1
gesprekken. Of dat nu telefoongesprekken met cliënten zijn of collegiale coaching op het werk. Je werkt aan het vergroten van je eigen effectiviteit door bewust richting te geven in het gesprek. We werken met de drama driehoek, de cirkel van 8, het GROW-model, diep luisteren, Roos van Leary en Appreciative inquiry. En je leert over communicatiestijlen. Wat is jouw stijl en wat betekent dat in contact met anderen?

Praktisch

Deelnemers: 6 - 12 deelnemers per groep
Trainingsduur: 2 dagen
Studiebelasting: 20 uur

Deze training wordt incompany gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met de Academie.

Heb je te weinig collega's die deze training willen volgen? Laat het ons via dit formulier weten.