In de praktijkgerichte training "Hoe bereik je migrantenmantelzorgers? Aan de slag!" ga je concreet aan de slag. Heb je behoefte aan handvatten en tips over hoe je migrantenmantelzorgers kunt bereiken en ondersteunen? Dan is dit dé training voor jou.

Voor wie?

De training is speciaal ontwikkeld voor mantelzorgmakelaars en – consulenten, de training is interactief, er is veel ruimte voor onderlinge uitwisseling. En deelnemers gaan na afloop met een concreet plan van aanpak voor hun organisatie de deur uit. 

Wat leer je?

In deze training zal onder leiding van Fatos Ipek, ervaringsdeskundige en zelf van Turkse afkomst, ervaringen met elkaar uitgewisseld worden en handvatten en tips worden gegeven over hoe migrantenmantelzorgers te bereiken en te ondersteunen. Tijdens de training zal Fatos ingaan op de vragen die leven bij organisaties op dit thema zoals:

  • Is het belangrijk dat migrantenmantelzorgers bereikt worden door professionals met dezelfde afkomst?
  • Welke aanpak voor werkt het beste, individueel of groepsgewijs?
  • Welk aanbod is passend voor migrantenmantelzorgers, een meer algemeen aanbod of een ziekte gerelateerd aanbod bijv. dementie?
  • Zijn er specifieke aandachtspunten voor oudere migrantenmantelzorgers waar organisaties rekening mee moeten houden?

Praktisch

  • Deelnemers: 8-16 deelnemers 
  • Trainingsduur: Een dagdeel 
  • Studiebelasting: 4 uur

Incompany

Wil je de training incompany organiseren. Neem contact met ons op.

Kosten

Kosten om deze training incompany te organiseren zijn € 650,00 (excl. btw), exclusief reiskosten en reistijd. Organisaties die zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen korting op de deelnamekosten. Met een Basisabonnement ontvang je 5% korting. Heeft je organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je maar liefst 15% korting.

Direct inschrijven voor woensdag 13 mei

Direct aanmelden voor de 'Hoe bereik je migrantenmantelzorgers? Aan de slag!' op woensdag 13 mei in Zeist.

Liever op een ander moment?

Kun je niet op 13 mei? Laat het ons via dit formulier weten.