In Nederland groeit ongeveer een op de tien kinderen op in een gezin met een langdurig ziek gezinslid. Deze jonge mantelzorgers vormen een kwetsbare groep omdat ze vaak taken en verantwoordelijkheden hebben die niet passen bij hun leeftijd en ontwikkeling.  

Voor wie?

De training Jonge mantelzorgers is geschikt voor mantelzorgconsulenten en -makelaars die actief aan de slag willen met het ondersteunen van jonge mantelzorgers.

“Fijn om meer op je eigen rol in te gaan, concreet maken”

Wat leer je?

In deze training leer je hoe je jonge mantelzorgers kunt benaderen en hen adequaat kunt ondersteunen. We gaan aan de slag met het ontwikkelen van een plan van aanpak, en er komen voorbeelden van succesvolle aanpakken van andere organisaties aan bod. Na afloop heb je voldoende kennis en inspiratie opgedaan om een eigen plan van aanpak op te stellen.

Praktisch

Deelnemers: 8 - 12 deelnemers
Trainingsduur: een dag
Studiebelasting: 8 uur
Locatie: MantelzorgNL in Zeist

Kosten

Deelname aan deze training kost €240,- per deelnemer (inclusief lunch). Organisaties die zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen korting op de deelnamekosten. Met een Basisabonnement ontvang je 5% korting. Heeft je organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je maar liefst 15% korting.

Deze training wordt BTW-vrij aangeboden, omdat deze is goedgekeurd door CRKBO en derhalve voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Direct inschrijven voor 27 september?

Direct aanmelden voor de training Jonge Mantelzorgers vrijdag 27 september.

Liever op een ander moment?

Kun je niet op 27 september? Laat het ons via dit formulier weten.

Incompany

Wil je de training Jonge Mantelzorgers incompany organiseren. Neem contact met ons op.

Meer weten?

Academie (030) 7 60 60 25