Voor mantelzorgmakelaars en -consulenten die zich verder wil scholen op het gebied van sociaal juridische dienstverlening aan mantelzorgers. Deelnemers moeten de basistraining hebben gevolgd, of kunnen aantonen of zij over deze kennis beschikken.

Wat leer je?

Thema’s uit de basistraining SJD worden uitgediept en er wordt geoefend met cases uit de eigen praktijk. Na afloop van de training kun je zowel mantelzorgers als collega’s inhoudelijk goed adviseren en informeren op sociaal juridisch terrein. Je bent op de hoogte van het sociaal juridische speelveld rondom zorg en mantelzorg en hebt kennis genomen van actuele juridische ontwikkelingen.

“Een waardevolle doch intensieve training. De ontvangen informatie kan ik direct toepassen in mijn werk. Ik waardeer deze training daarom ook met een 9!”

Praktisch 

Deelnemers: 8 - 16 deelnemers
Trainingsduur: Een dagdeel
Studiebelasting: 4 uur
Locatie: MantelzorgNl in Zeist

Kosten

Deelname aan deze training kost € 170,00 per deelnemer. Organisaties die zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen korting op de deelnamekosten. Met een Basisabonnement ontvang je 5% korting. Heeft je organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je maar liefst 15% korting.

Deze training wordt BTW-vrij aangeboden, omdat deze is goedgekeurd door CRKBO en derhalve voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Direct inschrijven voor 21 maart?

Direct aanmelden voor de vervolgtraining SJD donderdag 21 maart.

Liever op een ander moment?

Kun je niet 21 maart? Laat het ons via dit formulier weten.

Incompany

Wil je de vervolgtraining SJD' incompany organiseren. Neem contact met ons op.

Meer weten?

Academie (030) 7 60 60 25