Wat leer je?

Tijdens deze training doe je kennis op over de drijfveren, mogelijkheden en ondersteuningsbehoeftes van mantelzorgers en leer je om de zorgsituaties vanuit het perspectief van de mantelzorger te bekijken. Ook gaan we in op hoe je het gesprek met  mantelzorgers  op een gelijkwaardige basis kunt voeren en hoe je komt tot goede afspraken over de (verdeling van) zorg. Tot slot staan we stil bij de belastbaarheid van de mantelzorger. Je leert signalen van (over)belasting bij mantelzorgers tijdig herkennen en naar wie je kunt doorverwijzen voor ondersteuning op maat.

“Leuke, verrassende en afwisselende training met goede casuïstiek. Ik heb hierdoor nieuwe inzichten opgedaan”.

Praktisch

Deelnemers: 8 - 15 deelnemers per groep
Trainingsduur: Een dagdeel
Studiebelasting: 4 uur
Locatie: MantelzorgNL in Zeist
Eventueel in combinatie met de e-module: E-learning Goed samenspel 

Kosten

Deelname aan deze training kost € 180,00 per deelnemer. Organisaties die zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen korting op de deelnamekosten. Met een Basisabonnement ontvang je 5% korting. Heeft je organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je maar liefst 15% korting.

Deze training wordt BTW-vrij aangeboden, omdat deze is goedgekeurd door CRKBO en derhalve voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Direct inschrijven voor 18 april?

Direct aanmelden voor de training 'Goed samenspel met mantelzorgers voor verzorgenden en verpleegkundigen' donderdag 18 april.

Liever op een ander moment?

Kun je niet 18 april? Laat het ons via dit formulier weten.

Incompany

Wil je de training 'Goed samenspel met mantelzorgers voor verzorgenden en verpleegkundigen' incompany organiseren? Neem contact met ons op.

Meer weten?

Academie (030) 7 60 60 25