Voor vrijwilligers die als netwerkcoach aan de slag gaan, volgens de MantelzorgNL methodiek ‘Natuurlijk een netwerkcoach’.

Inhoud

Hoe kunnen vrijwilligers mantelzorgers, maar ook zorgvragers helpen om hun netwerk te versterken? Aan de hand van de methode ‘Natuurlijk, een netwerkcoach (NEN)’ wordt geleerd hoe vrijwilligers als netwerkcoach ingezet kunnen worden voor eenzame of sociaal geïsoleerde cliënten. Vrijwilligers leren cliënten te coachen in het versterken van hun netwerk zodat zij straks zonder hulp een eigen netwerk kunnen opbouwen.

Middelen

Tijdens de training ontvangen de vrijwilligers de werkmap ‘Nen’ en toegang tot de e-module die ze voorafgaand aan de training zelfstandig dienen te doorlopen.

We wilden graag nieuwe vrijwilligers opleiden tot netwerkcoach, maar wij voelden ons te onzeker om zelf de training te geven. Wij zijn blij dat MantelzorgNL deze training voor ons wilde verzorgen”.

Praktisch

Deelnemers: Maximaal 12 deelnemers per groep
Trainingsduur: Twee dagen
E-module: E-learning ‘Natuurlijk een netwerkcoach’

Deze training wordt incompany gegeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met de Academie.

Heb je te weinig collega's die deze training willen volgen? Laat het ons via dit formulier weten.

Meer weten?

Academie (030) 7 60 60 25