Voor professionals en vrijwilligers die mantelzorgers willen begeleiden met de methode BordjeVol.

Inhoud

Om vertrouwd te raken met de methode en te ontdekken op welke manieren BordjeVol ingezet kan worden, heeft WeHelpen de Workshop BordjeVol ontwikkeld. De professional of vrijwilliger ervaart wat de cliënt meemaakt tijdens het doorlopen van de methode en hoort de achtergrond van de verschillende stappen. Er worden tips gegeven over het leggen van de verbinding naar andere instrumenten. De workshop biedt een vliegende start wanneer je met BordjeVol gaat werken.

Middelen

BordjeVol bestaat uit een set speelkaarten en een set werkbladen. De sets worden aan mantelzorgers ter beschikking gesteld door een (zorg- of welzijns-) organisatie. De mantelzorger vult de werkbladen in en kan deze houden. De speelkaarten zijn eigendom van de betreffende organisatie.Tijdens de workshop leer je hoe je mantelzorgers het best kunt begeleiden.


Praktisch

Deelnemers: Minimaal 12 en maximaal 30 deelnemers per groep
Trainingsduur: 2,5 uur
Kosten: € 85,- per deelnemer

Kosten

Deelname aan deze training kost € 85,- (excl. btw) per deelnemer. Organisaties die zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen korting op de deelnamekosten. Met een Basisabonnement ontvang je 5% korting. Heeft je organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je maar liefst 15% korting.


Direct inschrijven

Direct aanmelden voor de Workshop BordjeVol, op 3 oktober in Zeist.

Incompany

Wil je de Workshop BordjeVol incompany organiseren? Neem contact op.

Samenwerking

MantelzorgNL biedt deze workshop aan vanuit haar samenwerking met WeHelpen. De workshop wordt door trainers van WeHelpen verzorgd. Is jouw organisatie niet aangesloten bij MantelzorgNL, maar wel lid van de WeHelpen Coöperatie, dan kun je je hier (met korting) inschrijven.