Als professional kun je je rechtstreeks bij ons aanmelden voor een open training of workshop. Ook bieden wij trainingen op maat en op jouw locatie.

Voor wie

Ben je mantelzorgconsulent, -makelaar, lid van een sociaal wijkteam, coördinator, maatschappelijk werker, praktijkondersteuner, verpleegkundige of verzorgende,en wil je je bijscholen op het gebied van mantelzorg, dan ben je bij de MantelzorgNL Academie aan het juiste adres!

Wat

Wij bieden diverse trainingen aan, gericht op het vergroten van je eigen deskundigheid, zodat je nog beter de mantelzorger kunt helpen. De studiebelasting verschilt per training. Bij elke training geven we de studiebelasting aan. Dit is de hoeveel tijd die je gemiddeld kwijt bent aan het volgen van de training, inclusief de voorbereiding en eventuele huiswerkopdrachten.

Waar en wanneer

Dit doen we in principe op onze nieuwe trainingslocatie in Zeist. Je kunt je hiervoor aanmelden via onze website mantelzorg.nl/trainingen. Wil je graag een van onze trainingen volgen met collega’s uit jouw organisatie en/of uit jouw regio? Laat ons dit weten zodat we je kunnen informeren over de mogelijkheden en prijzen.

Trainers

MantelzorgNL werkt bij het geven van trainingen en workshops samen met een vaste pool van gekwalificeerde en ervaren trainers.

Prijs

Prijzen voor deze trainingen gelden per persoon. 

Ga naar de trainingen

MantelzorgNL is een CRKBO geregistreerde instelling

Instellingen die geregistreerd staan in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en mogen hun opleidingen btw-vrij aanbieden.