Voor organisaties die mantelzorgers in hun werkgebied inzicht willen geven in de wet- en regelgeving waarmee zij te maken (kunnen) krijgen en de eventuele financiële consequenties van deze regelingen.

Inhoud

We gaan op een toegankelijke- en overzichtelijke wijze in op de verschillende (financiële) regelingen waarmee mantelzorgers te maken kunnen krijgen. Mantelzorgers leren welke financiële regelingen er zijn, en waar zij mogelijk profijt van kunnen hebben. Zo kunnen zij met meer kennis hun belastingaangifte (laten) invullen of hun vragen stellen bij (gemeentelijke) instanties. Omdat gemeenten regelingen vaak verschillend (mogen) invullen, nodigen wij bij de bijeenkomst ook een gemeenteambtenaar uit. Tijdens de bijeenkomst is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

Middelen

Iedereen ontvangt na afloop gratis het MantelzorgNL Financieel zakboekje.

Praktisch

Deelnemers: Maximaal 30 deelnemers per groep
Trainingsduur: 2 uur

Nu in prijs verlaagd van €650 voor maar € 530!

De totaalprijs van deze workshop bedraagt €530 (inclusief het Financieel Zakboekje van MantelzorgNL). Organisaties die zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen korting op de deelnamekosten. Met een Basisabonnement ontvang je 5% korting. Heeft je organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je maar liefst 15% korting. Deze prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten voor de trainer.

Reactie deelnemer:

“Buitengewoon zinvolle bijeenkomst met veel ruimte voor vragen en uitwisseling”

Meer weten?

Academie (030) 7 60 60 25