Voor werkende mantelzorgers in jouw werkgebied die willen weten hoe zij op een goede manier balans kunnen vinden. Hoe combineer je privé met zorg- en werktaken en voorkom je overbelasting?

Inhoud

Werknemers die naast hun werk intensief en/of langdurig voor een naaste zorgen, hebben een grotere kans om overbelast te raken. In deze workshop geven we informatie over wettelijke en bedrijfsspecifieke regelingen, zoals bijvoorbeeld de verschillende verlofregelingen. Bovendien gaan we met elkaar in gesprek over wat je helpt of heeft geholpen om de combinatie werk en mantelzorg goed te kunnen doen. Ook staan we stil bij het voeren van een gesprek met de leidinggevende over mantelzorgtaken en de do’s & don’ts hiervan.

Tijdens de workshop is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen, waardoor iedereen na afloop direct met het geleerde aan de slag kan!

In 2019 beoordeeld met een 8,5!

‘Een verhelderende cursus, waar ik zeker mee aan de slag ga’.

‘In het gesprek met mijn leidinggevende over minder gaan werken bespreek ik ook  welke taken er van mijn takenlijst afgaan.’

‘Ik ga een groepsapp maken om de zorgtaken te delen met mijn familie’

Praktisch

Deelnemers: Maximaal 30 deelnemers per groep
Trainingsduur: 2 uur

Prijs

De totaalprijs van deze workshop bedraagt € 530,- (excl. btw) en exclusief reiskosten en reistijd voor de trainer. Deze prijs is inclusief het Zakboek Mantelzorg en Werk van MantelzorgNL t.w.v.  €5,08. Organisaties die zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen korting op de deelnamekosten. Met een Basisabonnement ontvang je 5% korting. Heeft je organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je maar liefst 15% korting.

Meer weten?

Academie (030) 7 60 60 25