Voor werkende mantelzorgers in jouw werkgebied die willen weten hoe zij op een goede manier hun zorg- en werktaken kunnen combineren om niet overbelast te raken.

Inhoud

We geven informatie over wettelijke- en bedrijfsspecifieke regelingen, zoals de verschillende verlofregelingen die er zijn, en we besteden aandacht aan de combinatie werk en mantelzorg. Mantelzorgers gaan met elkaar in gesprek over wat hen helpt of heeft geholpen om de combinatie werk en mantelzorg goed te kunnen doen. Ook staan we stil bij het voeren van een gesprek met de leidinggevende over mantelzorgtaken en de do’s and don’ts hiervan. Tijdens de workshop is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen, waardoor iedereen na afloop direct met het geleerde aan de slag kan!
Het is ook mogelijk om de Inhoud van deze workshop aan te passen en het zwaartepunt te leggen op “hoe blijf ik in balans? En wat geeft energie en wat kost energie”.

Praktisch

Deelnemers: Maximaal 30 deelnemers per groep
Trainingsduur: 2 uur

Prijs

De totaalprijs van deze workshop bedraagt €530,-. Organisaties die aangesloten zijn bij MantelzorgNL ontvangen korting op dit tarief. Deze prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten voor de trainer.

Meer weten?

Academie (030) 7 60 60 25