Met elkaar hebben we de belangrijke taak om mantelzorgers te herkennen en erkennen. Ruim twintig jaar geleden heeft MantelzorgNL daarom het initiatief genomen voor de Dag van de Mantelzorg, inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend event op 10 november.

Overal in het land worden activiteiten georganiseerd en ontvangen mantelzorgers (in welke vorm dan ook) een waardering. Als landelijke organisatie ondersteunt MantelzorgNL graag lokale initiatieven.

Promotiemateriaal

MantelzorgNL heeft divers promotiemateriaal ontwikkeld waarmee we samen, lokaal en landelijk, de Dag van de Mantelzorg herkenbaarder willen maken.

  • Een algemeen beeldmerk Dag van de Mantelzorg.
  • Een landelijke website dagvandemantelzorg.nl. Een website waarbij je onder andere je eigen evenement een plek kunt geven en promoten.
  • Een compleet pakket met promotiematerialen, welke je ieder jaar kunt inzetten en die je gewoon in de webshop van MantelzorgNL kunt bestellen. Perfect om je evenement te versieren of om de Dag van de Mantelzorg in jouw gemeente onder de aandacht te brengen!

Geef de Dag van de Mantelzorg een gezicht! Hoe meer organisaties meedoen, hoe voordeliger en interessanter we de materialen kunnen aanbieden.

Samenwerkingen

MantelzorgNL biedt in samenwerking met diverse partijen een aantal producten en activiteiten aan die je kunt gebruiken om de mantelzorgers in jouw gemeente of organisatie extra te waarderen. Kijk voor een overzicht op de speciale website van de Dag van de Mantelzorg.

Laat je inspireren

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Nieuwsbrief Nieuwsbrief Dag van de Mantelzorg

Meer informatie

Kijk op www.dagvandemantelzorg.nl.