Met elkaar hebben we de belangrijke taak om mantelzorgers te herkennen en erkennen. Ruim twintig jaar geleden heeft MantelzorgNL daarom het initiatief genomen voor de Dag van de Mantelzorg, inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend event op 10 november.

Overal in het land worden activiteiten georganiseerd en ontvangen mantelzorgers (in welke vorm dan ook) een waardering. Als landelijke organisatie ondersteunt MantelzorgNL graag lokale initiatieven.

Promotiemateriaal

MantelzorgNL heeft divers promotiemateriaal ontwikkeld waarmee we samen, lokaal en landelijk, de Dag van de Mantelzorg herkenbaarder willen maken.

  • Een algemeen beeldmerk Dag van de Mantelzorg.
  • Een landelijke website dagvandemantelzorg.nl. Een website waarbij je onder andere je eigen evenement een plek kunt geven en promoten.
  • Een compleet pakket met promotiematerialen, welke je ieder jaar kunt inzetten en die je gewoon in de webshop van MantelzorgNL kunt bestellen. Perfect om je evenement te versieren of om de Dag van de Mantelzorg in jouw gemeente onder de aandacht te brengen!

Geef de Dag van de Mantelzorg een gezicht! Hoe meer organisaties meedoen, hoe voordeliger en interessanter we de materialen kunnen aanbieden.

Samenwerkingen

In samenwerking met diverse partijen biedt MantelzorgNL een aantal producten aan die je kunt gebruiken om de mantelzorgers in jouw gemeente of organisatie extra te waarderen.

bloembollen.com

Deze leverancier van zaden en bloembollen heeft speciaal voor de Dag van de Mantelzorg twee leuke producten samengesteld. Een leuk bedankje voor de mantelzorgers in jouw regio of organisatie!

Meer informatie tref je hier aan.
VVV Cadeaukaart

Overweeg je de VVV Cadeaukaart als waardering te geven? Maak gebruik van deze speciale actie. Nu met gratis envelop, in samenwerking ontworpen met MantelzorgNL voor de Dag van de Mantelzorg, gratis verzendkosten naar één adres en gratis handeling. (Actie geldig t/m 12 oktober). 

Hier kun je direct bestellen.Laat je inspireren

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de Nieuwsbrief Nieuwsbrief Dag van de Mantelzorg

Meer informatie

Kijk op www.dagvandemantelzorg.nl.