Mantelzorgers registreren zich lokaal in hun gemeente, hiermee zijn zij in beeld zijn bij de gemeente en het steunpunt mantelzorg van die gemeente.

Een mooie aanvulling hierop is een lidmaatschap van MantelzorgNL. Hiermee laat je als werkgever, gemeente of organisatie zien dat je mantelzorgers erkent en waardeert door hem of haar lid te maken van MantelzorgNL. De mantelzorger is zo altijd op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van mantelzorg, krijgt tips en advies en kan profiteren van kortingen op producten en diensten. Bovendien steun je hiermee het werk van MantelzorgNL als belangenbehartiger en voelt de mantelzorger zich gesteund door de werkgever of gemeente.

Geeft jouw organisatie mantelzorgers de erkenning en waardering die zij verdienen?

Wanneer jij als werkgever of gemeente alle mantelzorgers in één keer lid maakt van MantelzorgNL, ontvang je direct 50% korting*. Het individuele lidmaatschap van MantelzorgNL kost € 23,- per jaar. 

Sluit je dit af via een collectief, dan krijgen de mantelzorgers dus voor maar € 11,50* alle belangrijke informatie van het individuele lidmaatschap en profiteren bovendien van alle voordelen die MantelzorgNL biedt.

Meer weten?

Interesse in een collectief lidmaatschap? Mail ons via advies@mantelzorg.nl en onze adviseurs nemen contact met je op.

* korting exclusief voor organisaties met een Aanvullend abonnement of een Werk&Mantelzorg abonnement. 

 

Súdwest Fryslân waardeert mantelzorgers het hele jaar

Súdwest Fryslân