Exclusief voor aangesloten organisaties

Met veel plezier introduceren wij het platform van MantelzorgNL. Het platform is opgezet als service voor organisaties en gemeenten die zijn aangesloten bij MantelzorgNL. Het platform stelt je in staat om mantelzorgers eenvoudiger en sneller te ondersteunen met informatie- en ondersteuningsmateriaal.

In het platform vind je onder andere:

  • Een uitgebreide beeldbank met mantelzorgfoto's (exclusief voor organisaties met een Basis en aanvullend abonnement mantelzorgondersteuning)
  • Een webshop met (informatie)producten om mantelzorgers te ondersteunen
  • De mogelijkheid om je eigen drukwerkproducten snel en eenvoudig te maken en meteen te laten drukken. Meer informatie

De komende periode wordt dit online platform, afhankelijk van de wensen van de gebruikers, uitgebreid met nog meer informatie en tools.

Aangesloten organisaties kunnen inloggen met hun e-mailadres en wachtwoord.

(Heb je nog geen abonnement bij MantelzorgNL, maar wil je wel alvast een kijkje nemen? Log in met gebruikersnaam demo en wachtwoord demo.)

Uitgelicht

Beeldbank

De beeldbank is speciaal voor organisaties met een Aanvullend abonnement mantelzorgondersteuning en bevat honderden beelden met hoge resolutie, dus ook te gebruiken voor je drukwerk. Gebruik de beelden uit de beeldbank voor je eigen (mantelzorg gerelateerde) communicatiemiddelen en bespaar enorm op je foto-budget.

Webshop

In het platform kun je producten bestellen. Van handige zakboeken tot promotiemiddelen voor de Dag van de Mantelzorg. Je korting wordt direct verrekend.

Drukwerk op maat

Maak snel en voordelig informatieproducten voor de mantelzorgers in jouw gemeente of organisatie. 'Onze' producten worden 'jouw' producten: in je eigen huisstijl, met je eigen logo en lokale informatie. Je hoeft informatieproducten niet meer zelf te ontwikkelen en bespaart daarmee veel tijd en geld.

Meer informatie?

Heb je vragen over het platform. Wil je bijvoorbeeld je eigen magazine uitgeven of tiplijsten transformeren tot je eigen producten? Mis je iets of heb je tips om het platform te verbeteren? Mail Jeroen of Annette via marketing@mantelzorg.nl.