Heb je een vraag of advies nodig? Onze adviseurs, juridisch adviseurs en medewerkers van de Mantelzorglijn staan voor je klaar.

Advies

Onze adviseurs hebben ruime ervaring en expertise en zijn van vele markten thuis. Zij werken vanuit het model voor informele zorg dat MantelzorgNL heeft ontwikkeld (het zgn. 4V model). Neem contact met hen op met vragen over bijv.:

  • optimalisatie van lokale samenwerkingen 
  • het in beeld brengen van mantelzorgers
  • respijtzorg
  • hoe lokale samenwerking kan leiden tot versterking
  • samenwerken met de gemeente

Betaalde dienstverlening

Zijn vraagstukken complexer, en is op maat advies nodig? Maak dan gebruik van de betaalde dienstverlening van MantelzorgNL, dat is altijd gericht op praktisch resultaat. Een uitgebreide intake, onderzoek, uitwerking en rapport zijn standaard onderdeel van deze dienstverlening. Met aan aanvullend abonnement ontvang je altijd een korting van 15% op het uurtarief.

Mantelzorglijn

Ook kun je gebruik maken van de expertise van de collega’s van de Mantelzorglijn en juridisch advies. Je krijgt 4 uur gratis juridisch advies per jaar, daarna betaalt u € 86,- (excl. btw) per uur (niet-ledenprijs/ prijs zonder abonnement € 99,- (excl. btw). De Mantelzorglijn en adviseurs zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 – 16.00 uur. Met een aanvullend abonnement kun je ook gebruik maken van de doorschakelservice. Zo krijgen mantelzorgers altijd iemand aan de lijn.

Bekijk de andere voordelen.

Sluit direct een abonnement af.